Nakladaný camembert
	        Nakladaný camembert s čili
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          Postup- Z cesnaku, červenej papriky a zo soli pripravíme
zmes, ktorou ponatierame pozdĺžne narezané
camemberty. Naplníme ich plátkami cibule,
čili a orechmi.
 - Na spodok fľaše uložíme vrstvu cibule, korenia
a cesnaku a striedavo ukladáme s camembertmi.
Na poslednú vrstvu naložíme opäť cibuľu, cesnak
a korenie, dolejeme olejom, poriadne potrasieme,
aby sa uvoľnili vzduchové bublinky a uzavrieme.
 - Fľaše uložíme na tmavé miesto a pri izbovej teplote
necháme zrieť asi dva týždne, občas fľašou
potrasieme. Chutia vynikajúco s čerstvým chlebom
a vychladeným pivom.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |