« Naspäť na tento recept

Nakladané cukety s cesnakovou bagetou verzia na vytlačenie



Autor receptu: palma

Postup receptu

Cuketu nakrájame na hrubšie kolieska a dáme do misy. Ocot prevaríme a keď zovrie, prelejeme ním cuketové kolieska. Necháme 20 minút postáť. Potom cuketu vyberieme, jemne osolíme a dáme do pohára. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak, korenie a bylinky. Zalejeme olivovým olejom, do ktorého sme pridali horčicu a necháme aspoň 1 deň v chladničke.

Bagetu na vrchu narežeme a potrieme olivovým olejom zmiešaným s roztlačeným cesnakom a vňaťou. Pred podávaním ju grilujeme z každej strany.

Grilovanú bagetu podávame s nakladanou cuketou. Je to tiež výborná príloha ku grilovanému mäsu.

Suroviny




4
porcie
30
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist