Najlepší medový krémeš aneb. Krémeš mojej mamky :)
	        Autor receptu: zubnakefka1
	         
	        
	        Tento koláč je hotová závislosť! Zvyčajne ho pripravujeme na sviatky a rodinné akcie, pretože žiaden člen rodiny si ním nedovolí opovrhnúť :)
| 		  
				  	  
				  	20 porcií  | 
				  	  
				  	40 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút  na 180-200 °C  | 
Postup
- Z prísad vypracujeme polotuhé cesto,rozdelíme ho na dve polovice,rozvaľkáme na veľkosť plechu a dáme piecť na vymastený,vysypaný plech z opačnej strany.
 - Do mlieka rozšľaháme žĺtky , múku a zlatý klas,uvaríme puding kt. necháme vychladnúť.Vymiešame maslo a praš. cukor, postupne primiešame vychladnutý puding a nakoniec dochutíme rumom.
 - Plnku roztrieme na plát,na to natrieme vyšľahanú tuhú šľahačku,prikryjeme druhým plátom.Nakoniec vrch posypeme praš.cukrom :)