Broskyňový koláč
Mrveničkové rezy s pudingom (fotorecept)
Autor receptu: luwinka
Piekla som v okrúhlej forme, priemer je 20 cm.
12 porcií |
20 minút príprava |
35 minút na 180 °C |
Postup
- Ako prvé si zmiešame dokopy suroviny na cesto, aby sme vytvorili mrveničku.
- Do vymastenej formy dáme 3/4 mrveničky. Ostatnú si odložíme na vrch koláčika.
- Plnka: Uvaríme puding. Ochutíme ho podľa toho, ako kto má rád sladké. Ja som dala do neho 4 čaj. lyžičky kryštálového cukru.
- Vylejeme ho na mrveničkové cesto.
- A uhladíme.
- Broskyne porežeme na menšie kúsky a dáme na vrch pudingu.
- Zostala nám 1/4 mrveničky, tou posypeme povrch broskýň.
- Upečieme v rozohriatej trúbe na 180 stupňov 35 minút.
- Vrch pofŕkame čokoládovou polevou. Necháme vychladnúť.
- Po vychladnutí porežeme na rezy. Vyšlo mi 12 kusov.
- V reze.
- :-)