Mrkvo-petržlenovo-zelerová nátierka

Autor receptu: praezision

Takýchto receptov je tu určite veľa, ja pridám tú svoju verziu. Recept mám od krstnej mamy, doporučila mi ju napriek tomu že vie, že ja zeler nemusím. Vyskúšala som a bola som veľmi milo prekvapená. Ak ste zvedaví ako bude chutiť, tak ju vyskúšajte aj vy.

30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Ako prvé si vymiešame syrokrémy s roztlačeným cesnakom.
  2. Mrkvu, petržlen a zeler si nastrúhame na jemné slížiky a vmiešame k syrokrému. Všetko dobre premiešame a pridáme majolenku a znovu premiešame.
  3. Môžeme dochutiť soľou aj keď to nie je nutné, je veľmi chutná. Tak ako je to na obrázku vezerá výsledný efekt a večera pre priateľa je hotová. Vyskúšajte, určite vás nesklame.