Mrkvo-petržlenovo-zelerová nátierka
Autor receptu: praezision
Takýchto receptov je tu určite veľa, ja pridám tú svoju verziu. Recept mám od krstnej
mamy, doporučila mi ju napriek tomu že vie, že ja zeler nemusím. Vyskúšala som a bola som
veľmi milo prekvapená. Ak ste zvedaví ako bude chutiť, tak ju vyskúšajte aj vy.
Postup
- Ako prvé si vymiešame syrokrémy s roztlačeným cesnakom.
- Mrkvu, petržlen a zeler si nastrúhame na jemné slížiky a vmiešame k syrokrému. Všetko dobre premiešame a pridáme majolenku a znovu premiešame.
- Môžeme dochutiť soľou aj keď to nie je nutné, je veľmi chutná. Tak ako je to na obrázku vezerá výsledný efekt a večera pre priateľa je hotová. Vyskúšajte, určite vás nesklame.