« Naspäť na tento recept

Mrazená čokopologuľa s bielym krémom a višňovým želé verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Cukor s vajcami vyšľaháme dopenista, pridáme roztopenú čokoládu a na záver pridáme vyšľahanú smotanu. Naplníme formy v tvare pologule a dáme zamraziť. Potom vydlabeme pomocou lyžičky v strede jamku a naplníme krémom z bielej čokolády.

Krém z bielej čokolády: Smotanu dáme zohriať, pridáme polámanú čokoládu a premiešame. Odstavíme a zašľaháme do zmesi creme fresh a mascarpone a necháme stuhnúť.

Višňový gél: Višňové pyré dáme zohriať do bodu varu, pridáme šťavu z citróna, potom xantán, krátko prevaríme a odstavíme, necháme vychladnúť a stuhnúť.

Suroviny




10
porcií
40
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist