Mramorový Chiffon cake

Autor receptu: egreska

Suroviny

Postup

  1. V miske zmiešajte žltka,vodu a olej do hladka.Pridajte muku s pdp a cukor a miešajte kym bude hmota bez hrudiek.Žltkovu masu si rozdelte do dvoch misiek.Vmiešajte 10 g muky do jednej misky a 8 g kakaa do druhej.Bielka si vyšlahame do tuha,po lyzičkach pridavame cukor a nakoniec škrob.POlovicu bielkovej masy vmiešajte do bielej hmoty,polovicu do kakaovej.
  2. Miešajte jemne ,pomaly az kym sa sneh pekne nespojí s masou.Nalejte striedavo do vymastenej a vysypanej formy.Pečieme na 170 st asi 50 min.
  3. Ked toto cesto vyskušate ,budete v siedmom nebi.Akoby ste jedli oblačik..Všetky babovkove recepty date bokom :-))