Mozartove guľky (Mozartkugeln)
	        Autor receptu: forneta 	         
	        
	        Postup- Zo zeleného marcipánu si vytvoríme malinkú guličku. 
 - Z nugátu si odoberieme kúsok, v rukách ho roztlačíme na placku a zelenú guľočku v ňom obalíme.
 - Z nefarbeného marcipánu si odtrhneme väčší kus a v rukách vyformujeme tenšiu placku - kto chce môže si aj vyvaľkať, ale takto je to jednuchšie a rýchlejšie. 
 - Zformujeme peknú guličku, ktorú povaľkáme v dlaniach, aby mala hladký povrch a dáme na 30 minút do chladničky.
 - Guľky namáčame do trochu vychladnutej čokoládovej polevy. Tú si pripravíme rozpustením čokolády na varenie s kúskom Cery vo vodnom kúpeli - voda nesmie vrieť. 
 - Poukladáme na papier na pečenie a potom dáme do košíčkov alebo môžme aj obaliť v alobale.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |