Morčacie horné stehno na kyslo (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Recept pre 90-dňovú dietu ,pre bielkovinový deň....

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Do vody dáme všetky koreniny a tiež ocot,cukor,soľ podľa svojej chuti, prevaríme ju vložíme do takej horúcej vykostené umyté stehno a potom pridáme zeleninu a necháme aspoň 24 hodín stáť,potom tak,ako to je dáme variť do mäkka,mäsko vyberieme šťavu zlejeme cez sito v ktorom nám zostane zelenina,vyberieme bobkový list..
  2. a dáme mixovať ,dostaneme hustú kašu,zo zeleniny , ktorú dáme do hrnca k vývaru a dáme do nej smotanu a prevaríme...
  3. môžeme podávať,pri bielkovinách na obed je dovolené kúsok chleba,ale toto sa dá zjesť aj bez,mäsko je chudé a omáčka nie je mastná,nepoužili sme ani trošku tuku,len,čo malo samotné stehno bez kože.Dobrú chuť!