Vyprážaná morčacia pečeň
Morčacia pečeň v syrovo-smotanovom cestíčku (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Jednoduchý obed, rýchle hotový aj vtedy stíhame, ak máme sobotňajšie upratovanie.
4 porcie |
10 minút príprava |
4 minút tepelná úprava |
Postup
- Pečeň som umyla, osušila.
- Prekrojila som ju pozdĺžne a obalila som ju v hrubej múke.
- Pripravila som si cestíčko - z vajec, syra, smotany, múky som vymiešala husté cestíčko. Pečeň som obalila v múke, potom v cestíčku a vložila do masti, opiekla z jednej i druhej strany.
- Hotové pečienky som vyložila na kuchynským papierom vystlanú misu.
- Podávala som s ryžou a uhorkovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.