Vyprážaná morčacia pečeň

Morčacia pečeň v syrovo-smotanovom cestíčku (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Jednoduchý obed, rýchle hotový aj vtedy stíhame, ak máme sobotňajšie upratovanie.

4
porcie
10 minút
príprava
4 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pečeň som umyla, osušila.
  2. Prekrojila som ju pozdĺžne a obalila som ju v hrubej múke.
  3. Pripravila som si cestíčko - z vajec, syra, smotany, múky som vymiešala husté cestíčko. Pečeň som obalila v múke, potom v cestíčku a vložila do masti, opiekla z jednej i druhej strany.
  4. Hotové pečienky som vyložila na kuchynským papierom vystlanú misu.
  5. Podávala som s ryžou a uhorkovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.