Moja Sacher torta (fotorecept)
	        Autor receptu: zuzickaaa1
	         
	        
	        Tento recept som dostala už dávno od kamaráta kuchára. Torta je jednoduchá, rýchla a aj veľmi dobre chutí:)
| 		  
				  	  
				  	14 porcií  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Oddelíme žĺtka od bielkov a rozšľaháme spolu s maslom a práškovým cukrom.
 - Z bielkov urobíme nie úplne tuhý sneh a pridáme ho do hmoty. Všetko spolu dobre rozmiešame.
 - Do vyšľahanej hmoty pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom a rozmiešame do hladka.
 - Polevu si necháme rozpustiť a vychladnúť.
 - Nie úplne horúcu rozpustenú čokoládu na varenie vlejeme do hmoty a dobre rozmiešame.
 - Vlejeme do formy. Ja som plech nevymasťovala, ale použila som fóliu na pečenie, ktorú som dala len na spodok formy.
 - Pečieme cca 60min, pri teplote 180°C. 
 - Tortu necháme vychladnúť.
 - Po vychladnutí tortu rozrežeme na tri pláty a potrieme ríbezľovým  džemom postupne oba pláty a tortu navrstvíme.
 - Nakoniec necháme rozpustiť zvyšnú polevu a nalejeme ju na tortu. Treba dať viac aj na okraje torty, aby poleva vtiekla na okraje torty.
 - Tortu dáme na noc do chladničky a môžeme podávať.
Dobrú chuť:)