Moja bublaninka (fotorecept)

Autor receptu: elisticka

Viem ze je tu strašne veľa receptov na bublaninu no táto je taká výnimočná že sa s ňou musím podeliť s vami... ovocie netreba do ničoho namačať nikdy neklesne na dno...a môžete použiť surové alebo zavárané.. vyskúšajte je naozaj fantastická:-)

35
porcií
60 minút
príprava
40 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si všetko potrebné na pečenie.
  2. oddelíme žľtka a z bielok urobíme tuhý sneh.do žľtkov pridáme cukor a šľaháme postupne pridávame olej a mlieko a a šľahame do peny
  3. pridáme múku zmiešanú s kyprošom a jemne primiešame sneh
  4. cesto vylejeme na vystlaný plech poukladáme ovocie a dáme piecť do predhriatej rúry na 200 st asi na 40 minút
  5. vytiahneme z rúry
  6. a posypeme vaniklovým cukrom
  7. a mierne vychladnutý môžeme nakrájať na štorčeky ..
  8. a tu je hotová bublaninka je vidieť že všetko ovocie je krásne na povrchu a nespadá na dno.. dobrú chuť:-)