Mletý syrový rezeň s hubami
Autor receptu: oco
Každý máme nejaký zlepšovák.Robím klasický mletý rezeň,alebo vylepšený s hubami.
4 porcie |
60 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Syr postrúhame na jemno,pridáme mleté bravčové mäso a mlieko.Vypracujeme ,pridáme mleté čierne korenie a papriku.Dáme minimálne na hodinu odstáť do chladničky
- Huby pokrájame na drobno,očistíme a pokrájame cibuľu.Na oleji speníme cibuľu pridáme drvenú rascu a šampiňóny. Osolíme podlejeme trochou vody a prikryte dusíme.
- Udusené huby necháme vychladnúť a následne pridáme k mleté mäso dáme jedno vajce a zapracujeme ho do mletých rezňov.Podľa potreby dochutíme.Pozor na soľ.
- Z hmoty vypracuje placky asi 2 cm hrubé obalíme v trojobale.Vysmažíme na oleji a odkladáme na papierové utierky.