Miš-maš (fotorecept)

Autor receptu: oco

Keď ideme večer zhrešiť tak si urobíme toto jedlo.Je dobré,ale na večer trochu ťažké.

2
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na hrubo si nastrúhame zemiaky,syr a šunku nakrájame na rezance.Cibuľu nakrájame na drobno.
  2. Pokrájanú slaninu smažíme na panvici spolu s cibuľou,potom pridáme šunku.
  3. Na spodok panvice dáme zemiaky,osolíme a okoreníme na to dáme cibuľu so slaninou a šunkou.
  4. Dáme postrúhaný syr zakryjeme a pečieme na šporáku.
  5. Približne po 10 minutách je jedlo hotové ,Posypeme nakrájanou pažítkou a podávame so sterilizovanou zeleninou alebo nakladanými hubami.Dobrú chuť.