Pripravte si kuchynský robot so šľahacou metlou. Do misy dajte bielky a vyšľahajte tuhý sneh. Preložte do veľkej misy na cesto.
Do misy dajte žĺtky a cukor. Šľahajte na vysokých otáčkach. Po chvíľke pridajte horúcu vodu a šľahajte najskôr pozvoľna a neskôr pridajte rýchlosť. Vyšľahajte krémovitú hmotu.
Pridajte rozpustený rastlinný tuk.
Do misy s bielkovým snehom opatrne pridajte žĺtkovú zmes.
Vedľa v mise zmiešajte múku s práškom do pečiva a po častiach prisypávajte do misy na cesto. Opatrne miešajte, kým nevznikne cesto bez hrudiek.
Cesto rozdeľte do formičiek na minibábovky. Pečte 15 minút v rúre predhriatej na 180 °C.
Nechajte mierne vychladnúť a vyklopte.
Krém: Mascarpone i obe smotany vyšľahajte s cukrom. Cukru použite toľko, koľko vám chutí.
Krémom naplňte zdobiace vrecúško a ozdobte pripravené minibábovky. Naplňte celý stredový otvor v bábovkách a hore urobte špičku.