Millefoglie al cioccolato
	        Autor receptu: domi454
	         
	        
	        Millefoglie je taliansky ľahký, rýchly a chutný dezertík. V preklade to znamená "tisíc lístkov" a preto ho najčastejšie môžme vidieť v podobe s lístkovým cestom, ale tiež sa objavuje s čokoládou či treným cestom.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	3 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli ( môžme pridať aj 50g masla).
 - Čokoládu vylejeme na papier na pečenie potretý olejom a necháme stuhnúť v chladničke.
 - Po stuhnutí krájame s teplým nožom obdĺžniky (cca 5x10 cm). Z jednej čokolády vyjde 12 kúskov.
 - V miske vymiešame šľahačku s nakrájanými jahodami. Potom už len plátok čokolády položíme na tanier, potrieme šľahačkou a postup zopakujeme. Na vrch dáme jahody, mätu a posypeme práškovým cukrom.