Medové stromčeky
	        Autor receptu: orchidea
	         
	        
	        ... a aby toho nebolo málo, upiekla som aj dva stromčeky. Recept bol pri súprave na vianočný stromček, ktorú som kúpila.
Postup
- Všetky potrebné časti na vykrojenie  stromčeka som použila z kúpenej súpravy a samozrejme aj recept bol priložený. 
Zo surovín som vypracovala cesto a odložila  na  2 hodiny do chladu. (Môže odpočívať  aj 14 dní). Potom som cesto rozvaľkala  na 2-3 mm a vykrojila:   8 hviezd rôznych veľkostí, hviezdičku, balíčky a   krúžky, ktoré sa vkladajú medzi hviezdy pri zostavovaní samotného stromčeka.
 - Všetko som  uložila  na plech vyložený papierom na pečenie a pri 160 stupňoch som piekla  9 minút. 
Poleva:  suroviny na polevu dobre vymiešať do hladka a leskla.
Samozrejme zdobenie som prenechala dcére.
 - Množstvo cesta je na dva stromčeky, preto som   vykrojila  všetko dvakrát. Stojan je  iba na jeden stromček, takže druhý stromček som už  skladala ukladaním a zliepaním už vyzdobených  hviezd a koliesok na seba  bielkovou polevou.