Maturitný šalát (fotorecept)
	        Autor receptu: milan2
	         
	        
	        Tento výborný šalát z červenej kapusty robím niekoľkokrát do roka, vždy keď máme 
nejakú rodinnú oslavu alebo posedenie s priateľmi. Dá sa jesť aj sám, ale ja ho mám 
najradšej k nárezu zo šunky, slaninky a tlačenky. A prečo maturitný? Prvýkrát som ho 
jedol asi pred štvrťstoročím, tuším v Banskej Bystrici, kde som bol predsedom 
maturitnej komisie a v rámci pohostenia som ochutnal toto výborné jedlo - samozrejme 
som si hneď vyžobral recept.
Postup
- Kapustu nakrájame na jemné rezančeky.
 - Syr nakrájame na malé kocky.
 - Salámu takisto.
 - S tatarkou nemusíme robiť žiadne špeciálne ceremónie.
 - Všetko spolu zmiešame, vypijeme pivko a Maturitný šalát je hotový.