Mäso na špagety
	        Autor receptu: tetadena
	         
	        
	        Dnes som prišla domov s polkilom mletého bravčového na špagety a zistila som, že nemám 
pohár bolonskej omáčky. Deti boli neodbytné a tak som tvorila. Spomenula som si na 
všetky recepty, ktoré som počula a videla a tak vzniklo toto:
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	45-60 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Moje deti nemajú radi kúsky cibule v jedle a tak som cibuľu s cesnakom rozmixovala a potom opražila na oleji. Pridala som mäsko a dusila do polomäkka. Keďže som mala mixér vonku hodila som do neho paradajky, papriku a pretlak. Keď to bolo nasekané nadrobno pridala som do hrnca. Okorenila som bazalkou a tymianom, špetkou rasce a osolila. Kým sa uvarili špagety som to ešte podusila. Vôbec nie je potrebné podlievať, tekutín to má dosť, ani zahusťovať, pretože to je zahustené rozmixovanou zeleninou. Mojim najväčším pozitívnym ohodnotením bolo, že manžel, ktorý nikdy neje špagety si dvakrát pridal. Ak máte chuť skúste. DOBRÚ CHUŤ