Marlenka
	        Autor receptu: juliq023 	         
	        
	        | 
				  	  
				  	120 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 - 25 minút  na 180 °C  | 
 
 Postup- Nad parou v "kastróly" si vyšľaháme 100g Palmarinu s 300g krištáľového cukru a 4 lyžice medu. Keď je masa rozpustená v šálke si zmiešame ocot a sódu bikarbónu a vylejeme do kastróla. Za stáleho miešania pridáme vajcia a dobre vymiešame.
 - Potom odstavíme z ohňa, primiešame múku a kakao - dobre zhnieteme a okamžite rozdelíme cesto na 6 rovnakých častí -kým je teplé! (Ak by bolo cesto príliš neforemné pri hnetení pridáme trošičku teplého mlieka).
 - Každý zo 6 častí rozvaľkáme čo najtenšie a na rovnaké pláty a pečieme na opačnej strane plechu na nepriľnavom papieri na pečenie 5-8min.
 - Kým nám pláty vychladnú, pripravíme plnku:
V 600 ml mlieka uvaríme 2  pudingy (môžu byť karamelové, kakaové alebo vanilkové) s 3-4 lyžicami cukru a necháme dobre vychladnúť.
 - Vymixujeme si Heliu s karamelovým salkom a postupne do tejto masy pridáme vychladnutý puding. Všetko spolu dobre vymixujeme.
 - Postupne si na každý jeden plát rozotrieme rovnaké množstvo plnky a ukladáme na seba.
 - Potrieme aj vrchný - posledný plát. No a navrch môžeme dať zdobenie ( hnedé, farebné ).
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |