Marinovaný miš-maš

Autor receptu: mesiar50

Včera sme dostali balíčky od holandského šéfstva.Bolo tam x sladkostí a medzi inými aj hovedzia roštenka,bravčové stehno,bravčové karé,a kuracie prsia. Tieto mesá som trochu posolil trochu č.korenia,oregano,tymian potrel cesnakom a poprášil č.paprikou a zalial olivovým olejom. Dal som do uzatvorenej nádoby a nechal zrieť niečo vyše jedného dňa. Na pavnicu som si dal olivový olej a na vrelom oleji som to narýchlo posmažil mal som to meso prikryté. Prvé čo som vybral bolo hovedzie aby nestvrdlo

8
porcií
20 minút
príprava

Postup

  1. Korenie tam dáte ako komu pasuje.Šťastné a ničím nerušené Vianočné Sviatky prajem milé a milí Varecháčky a Varecháči.Pozdravujem z holandska a budte dobrý,lebo vám ježiško neprinesie žiadny darček ,ja som tiež nedostal nič.A šťastlivé Vianoce prajem aj odbornému týmu Varechy ktorý sa starajú o naše záležitosti.Dnes som odfotil ako nám tu kvitnú ružičky na kríkoch
  2. Z bonsaja som si spravil taký miny stromček
  3. Dobrú chuť prajem priatelia