Marinovaná rýchlovka

Autor receptu: mariana33

Tento recept som našla ešte tuším v roku 1998 na teletexte jednej televízie,...je to super ľahké na prípravu a ozaj chutné...recept má už celé okolie, tak sa chcem oň podeliť, lebo každému doteraz chutil...Pôvodne bol názov Šwai žužu, ale načo si robiť vrásky...a pokaziť si deň názvom...:o(

4
porcie
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Kuracie prsia si nakrájame na rezance, pridáme k nim ostatné suroviny. V pôvodnom recepte bola 1PL vegety, to sa mi zdalo veľa.
  2. Samozrejme zmiešame a šupneme do chladničky na 24hod.
  3. Odležané kuracie rezance dáme na horúcu suchú panvicu a prudko opečieme, čo nezaberie hádam ani 5min. Nič sa nestane keď v chladničke to mäsko nebude tak dlho, ale čím je dlhšie tým je to lepšie. V pôvodnom recepte sa písalo, že vydrží aj niekoľko dní. Neskúšala som, lebo do 24hodín sa u nás vždy zje, vzhľadom na rýchlu prípravu...:o) Ja som si na tanier pridala ešte na masle ohriatu mrkvu s čerstvým hráškom.