Malinové prekvapenie v čokoládovej bábovke...(fotorecept)

Autor receptu: sneica

MasterChef-April 2012... Tajná prísada v tejto vlhkej bábovke je majonéza, ktorá jej dáva trvanlivosť 1 týždeň v chladničke - ak môžete odolať a nezjete skôr....:)

15 minút
príprava
60 minút
na 160 °C

Postup

  1. predhrejte si ruru na 160 ° C, formu na babovku si dokladne natrite maslom hlavne sa presvedčte či stredova trubka je dobre namazana.formu potom vysypte kakaom...
  2. zmixujeme cmar, vajička, majonézu ,2 dcl vody ...
  3. ked sa nam všetko spojí pridáme kakao, cukor, múku, sodu bikabónu a kypriaci prášok...nakoniec vmiešame najemno nastrúhanú čokoládu a mrazene maliny....vlejeme do formy a pečieme cca 1hod na spodnom rošte.
  4. po vybrati necháme postať asi 10 min. a opatrne nožom uvolníme steny bábovky a vyklopíme...
  5. rozrežeme si granátove jablko...semena vyberáme opatrne aby sme ich nepopučili ...
  6. tortu polejeme cukrovou polevou na ktoru použijeme šťavu z malin ja som použila malinový syrup a cukor
  7. takto som ju rozkrojila...
  8. a takto sme šli chutnať...to vam bola užasna chuť...jemnučká šťavnatá lahodná a užasne čokoládova......DOBRÚ CHUŤ !!!