Čučoriedková torta
	        Malá torta s čučoriedkami a mascarpone krémom (fotorecept)
	        Autor receptu: dusan444
	         
	        
	        Fakt jednoduchá torta. Len zmiešať, upiecť, dať ovocie a krém.
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Všetky suroviny na cesto zmiešame, vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej menšej tortovej formy a upečieme pri 180 °C asi 20 minút. Moja forma mala priemer 18 cm. Ešte teplý korpus potrieme čučoriedkovým džemom. Kompót scedíme, šťavu odložíme a čučoriedky rozložíme na džem.
 - Pripravíme si krém.  Vymiešame mascarpone s cukrom, pridáme vyšľahanú šľahačku a kokos.
 - Krém rozdelíme na dve časti a jednu zafarbíme šťavou z kompótu.
 - Krém kladieme striedavo na čučoriedky, povrch zahladíme a dáme do chladničky.
 - Už si len pomaškrtiť.