Zmiešala som múku, prášok do pečiva, sódu a celý mak a na trikrát som preosiala do cesta a opatrne vmiešala vareškou.
Rúru som nechala vyhriať na 180 °C. Plech 27x37 cm som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala a upravila. Piekol sa 10 min. Pripravila som takto isto i ďalšie 2 cestá a piekli sa podobne. Nechala som ich chladiť na mriežke.
Všetky 3 korpusy upečené.
V mlieku som rozmiešala Zlaté klasy, pridala som vanilkový cukor a uvarila hustú kašu, ktorú som nechala chladiť. Kým sa puding chladil vymiešala som maslo s cukrom do peny.
Nechala som roztopiť bielu čokoládu.
Striedavo som čokoládu a puding vmiešala do maslovej hmoty a napokon poriadne vyšľahala. Napokon som pridala vanilkovú arómu.
Hotový krém som rozdelila na 2 rovnaké časti.
Zostavila som koláč. Na spodok som uložila jeden korpus. Natrela som ho horúcim marhuľovým lekvárom.
Na lekvár som natrela polovicu krému.
Položila som druhý korpus a natrela som ho horúcim lekvárom a krémom.
Zakryla som ho tretím korpusom.
Uložila do chladničky na noc.
Druhý deň som pripravila čokoládovú polevu, poliala som koláč a dala stuhnúť. Zo smotany, cukru a Smetafixu som urobila hustú šľahačku, naplnila do cukrárskeho vrecka a ozdobila vrch.