Maďarský guláš à la Bogar (fotorecept)

Autor receptu: bogar

minulo týždňový obed.... a s domácou knedľou mňam....

5
porcií
20 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Postup

  1. mäso som si umyla očistila od blán osušila a nakrájala na kocky...
  2. cibuľku som nakrájala na menšie kúsky a spenila na oleji spolu s cesnakom... :)
  3. kým cibuľa sa oprážala nakrájala som si papriky a paradajky ...
  4. ku cibuľke som pridala mäso a obielila ho z každej strany ... keď sa mäso zatiahlo pridala som koreniny okrem majoránky a bazalky....
  5. tak isto som pridala pretlak kečup a horčicu všetko som dobre premiešala nechala prejsť varom ...
  6. a zaliala som to vodou hodila som tam bobkáč prikryla a nechala dusiť cca 1hod.
  7. po hodine som mäso vytiahla ochutnala ale bolo ešte žuvacie tak som pridala mäsový bujón a nechala som ho ešte cca pol hod dusiť, záleží aj od hovädziny aká je stará ... na záver som to zahustila múkou rozrobenou vo vode a dala majoránku a bazalku nechala som to prevrieť a dobrú chuť.....