Maďarský guláš à la Bogar (fotorecept)
Autor receptu: bogar
minulo týždňový obed.... a s domácou knedľou mňam....
5 porcií |
20 minút príprava |
90 minút tepelná úprava |
Postup
- mäso som si umyla očistila od blán osušila a nakrájala na kocky...
- cibuľku som nakrájala na menšie kúsky a spenila na oleji spolu s cesnakom... :)
- kým cibuľa sa oprážala nakrájala som si papriky a paradajky ...
- ku cibuľke som pridala mäso a obielila ho z každej strany ... keď sa mäso zatiahlo pridala som koreniny okrem majoránky a bazalky....
- tak isto som pridala pretlak kečup a horčicu všetko som dobre premiešala nechala prejsť varom ...
- a zaliala som to vodou hodila som tam bobkáč prikryla a nechala dusiť cca 1hod.
- po hodine som mäso vytiahla ochutnala ale bolo ešte žuvacie tak som pridala mäsový bujón a nechala som ho ešte cca pol hod dusiť, záleží aj od hovädziny aká je stará ... na záver som to zahustila múkou rozrobenou vo vode a dala majoránku a bazalku nechala som to prevrieť a dobrú chuť.....