Mackerel pasta (fotorecept)

Autor receptu: vikulqa

:)

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Dáme variť špagety a vajíčka. Medzitým ako sa varia si nakrájame suroviny( cibuľu, uhorky, paradajky) na drobno.
  2. Omáčka: Na oleji si opečieme cibuľu do zlatista, pridáme kyslé uhorky a kukuricu a asi po 10-tich minútach aj paradajky. Vznikne takáto zmes ako je na brázku.
  3. Do zmesi pridáme filety z makrely.( Ja som dala tri konzervy filiet v paradajkovej omáčke, ktorých hmotnosť spolu je 420 g a podiel pevnej zložky 235 g )
  4. Na dochutenie pridáme horčicu, soľ, mleté čierne korenie. ( Ja som pridala aj môj pritamin a korenie Western Chilli z Lidlu, je skvelé hlavne pre tých, čo majú radi pikantné jedlo). Pridáme smotanu na varenie na zjemnenie chuti.
  5. Na vrch dáme na jednu porciu jedno vajíčko a zelenú cibuľku. Dobrú chuť :)