Mačacie labky
Autor receptu: droetker
Komerčný recept
30 minút príprava |
8 minút tepelná úprava |
Postup- Na prípravu cesta ušľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni vajce, cukor, vanilínový cukor, arómu a maslo alebo margarín do peny. Pridáme múku a vymiešame dohladka. Cesto ihneď naplníme do cukrárskeho vrecka a na plechu vyloženom papierom na pečenie vytvoríme kvapky s veľkosťou vlašského orecha. Vložíme do rúry a pečieme.
- Vychladnuté pečivo zlepujeme džemom. Polevu rozohrejeme podľa návodu na obale a namáčame do nej špičky mačacích labiek. Zľahka poprášime práškovým cukrom.
- Elektrická rúra: 200°C
Teplovzdušná rúra: 160°C
Plynová rúra: stupeň 4
|