Luciferov predkrm (fotorecept)

Autor receptu: tatranka

Dnes som na Vareche pri čítaní receptov natrafila na recept -Utopence-. Je to recept,ktorý máme radi a vždy si ho aspoň ráz do roka urobíme. No minule som objavila na internete recept,podobný utopencom,ale chutí mi viac a preto vám ho ponúkam.Je mi viac ako jasné,že tento recept sa vymyká z akéhokoľvek zdravého stravovania,ale kto rád nezhreší keď sa poteší a dopraje si to čo má rád.A to myslím na všetky veci v živote.Tak ruku na srdce! @tatranka

6
porcií
20 minút
príprava

Postup

  1. Ošúpala som od kože špekačky.
  2. Nakrájala som si cibuľu a kyslé uhorky.Premiešala som.
  3. Pokrájala som na kolieska špekačky.pridala ku cibuľke a uhorkám.
  4. Spracovala som marinádu a tú som rozmiešala,naliala ku pokrájaným ingredienciam.
  5. Premiešala a naliala do pohárikov.Uložím do chladu.Zhotovený pokrm by mal stáť v chlade 2-3 dni.Potom už s chuťou na tanierik.Pečiem k takýmto chuťovkám vlastné domáce pečivo.Ta chuť sa potom zdvojnásobí.
  6. Nezavára sa,nesterilizuje.Odpočíva v chlade.No do tých 10 dní,by sa pokrm mal skonzumovať.Takže radšej ho robiť len v menších množstvách.My sme dvaja a nám táto dávka stačí,každému na 2-3 krát.