Lososové tortellini v krevetovej omáčke

Autor receptu: redakcia

4
porcie
45 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Z múky, žĺtkov a oleja vytvoríme husté cesto, ktoré poriadne vymiesime a necháme odpočívať v chladničke. Po hodine vyberieme, rozvaľkáme na tenký plát a formičkou vykra-jujeme kolieska, ktoré plníme lososovou plnkou. Varíme v osolenej vode zhruba minútu.
  2. Lososová plnka: Lososa pokrájame na malé kúsky a zľahka na masle zatiahneme. Pridáme soľ, korenie, kôpor a citrón. Plnku necháme vychladnúť a plníme ňou tortellini.
  3. Omáčka: Na panvici prehrejeme paradajkové pyré, pridáme vývar z rýb a uvaríme krevety. Potom zahustíme maslom. Uvarené tortellini vložíme do omáčky a servírujeme.