Lososové tortellini v krevetovej omáčke
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
45 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup- Z múky, žĺtkov a oleja vytvoríme husté cesto, ktoré poriadne vymiesime a necháme odpočívať v chladničke. Po hodine vyberieme, rozvaľkáme na tenký plát a formičkou vykra-jujeme kolieska, ktoré plníme lososovou plnkou. Varíme v osolenej vode zhruba minútu.
- Lososová plnka: Lososa pokrájame na malé kúsky a zľahka na masle zatiahneme. Pridáme soľ, korenie, kôpor a citrón. Plnku necháme vychladnúť a plníme ňou tortellini.
- Omáčka: Na panvici prehrejeme paradajkové pyré, pridáme vývar z rýb a uvaríme krevety. Potom zahustíme maslom. Uvarené tortellini vložíme do omáčky a servírujeme.
|