Losos
	        Losos teriyaki s pórom a rezancami (fotorecept)
	        Autor receptu: paploska
	         
	        
	        Máte radi chutné ryby a rýchlu 
prípravu? Ak áno, tak tento recept 
si určite obľúbite. 
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Pripravíme si všetky suroviny, a ako prvú si pripravíme marinádu: vymiešame sójovú omáčku, ocot, cukor, kečup a cesnak.
 - Lososa pokrájame na cca 1, 5 cm pásiky.
 - Lososa polejeme marinádou a necháme odležať, minimálne 30 min. Dnes však ten náš oddychoval 4 hodiny.
 - Pór nakrájame na kolieska a opečieme na 2 PL oleja vo woku. Pór vyberieme a udržujeme v teple. 
 - Lososa dáme do woku a opekáme asi 3-4 minúty. Uvaríme široké rezace klasické alebo ryžové rezance, a tie opečieme s trochou oleja a sójovky. Na tanier dame cestovinu, chrumkavý pór, 2 ks lososa  a posypeme štipľavou papričkou. A pred neskorším obedom odporúčam dobrú prechádzku. Nám sa dnes vydarila ? Dobrú chuť.