Losos na masle so smotanovou omáčkou a cestovinami

Autor receptu: sensible

Mala som chuť na lososa a chcela som skúsiť niečo iné. V predstavách chutí vzniklo toto.

2
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Rozpustíme na panvici maslo a jemne osoleného lososa opekáme do zlatista.
  2. Uvaríme si cestoviny. Ja keďže som celiatik som zvolila bezlepkové 100% kukuričné.
  3. Na panvici si opäť rozpustíme maslo. Pridáme nastrúhanú mrkvu a chvíľu ju smažíme. Potom mrkvu zalejeme smotanou, pridáme tavený syr (cca 1/3 črievka). Ochutíme soľou, bazalkou a pár kvapkami citróna.
  4. Cestoviny polejeme omáčkou, nakrájame si zeleninu podľa chuti a všetko spolu doladíme na tanier. Bon appetit !!