Lokšové toasty
Autor receptu: hanee
Ak uz su toasty ranajkovou rutinou, skuste chlebik zamenit za zemiakove lokse. Jedlo suce
na rychle ranajky, alebo veceru .o)
1 porcia |
2 minút príprava |
1 minút tepelná úprava |
Postup
- Lokse som dostala najsamfantastickejsie od kamaratky z Grobu, cim som mala pracu ulahcenu. Vy si ich vyrobte, ak ste sikovne a trpezlive, alebo zakupite v obchode, ako to bezne robievam.
- Na tanier dame loksu, pokropime vodou, nakladieme sunku, prekryjeme loksou, pokropime vodou, nastruhame, alebo nakrajame tvrdy syr, prikryjeme loksou a na nu nakrajame na kusocky jeden platok masla. Podla poreby posolime. Dame na minutku do mikrovlnky PRIKRYTE ohriat. Ak ste nepritelom MW, pokojne zapecte v trube.
- To pofrkanie vodou spravi lokse makkucke, nadychane, rovnako je nutne, aby boli prikryte pri ohreve, nech vam neoschnu kraje. Sposobne papame priborom .o)