Lokšové toasty

Autor receptu: hanee

Ak uz su toasty ranajkovou rutinou, skuste chlebik zamenit za zemiakove lokse. Jedlo suce na rychle ranajky, alebo veceru .o)

1
porcia
2 minút
príprava
1 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Lokse som dostala najsamfantastickejsie od kamaratky z Grobu, cim som mala pracu ulahcenu. Vy si ich vyrobte, ak ste sikovne a trpezlive, alebo zakupite v obchode, ako to bezne robievam.
  2. Na tanier dame loksu, pokropime vodou, nakladieme sunku, prekryjeme loksou, pokropime vodou, nastruhame, alebo nakrajame tvrdy syr, prikryjeme loksou a na nu nakrajame na kusocky jeden platok masla. Podla poreby posolime. Dame na minutku do mikrovlnky PRIKRYTE ohriat. Ak ste nepritelom MW, pokojne zapecte v trube.
  3. To pofrkanie vodou spravi lokse makkucke, nadychane, rovnako je nutne, aby boli prikryte pri ohreve, nech vam neoschnu kraje. Sposobne papame priborom .o)