Lobster spaghetti
	        Autor receptu: redakcia
	         
	        
	         Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára. 
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	8 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Langustu uvaríme v osolenej vode maximálne 10 minút, kým chvost nezružovie. Vyberieme ho z panciera a nakrájame na kocky. Na masle orestujeme paradajky, nakrájame na drobno, pridáme čili, cesnak, podlejeme vínom, varením zredukujeme a nakoniec pridáme smotanu. 
 - Prevaríme a opäť zredukujeme. Pridáme bazalku, soľ, korenie a langustu. Špagety uvaríme al dente a pridáme do omáčky, premiešame, ozdobíme parmezánom a pokvapkáme olivovým olejom. 
 - Náš tip: Z langusty je najlepšie mäso z klepiet prípadne zo stredu chvosta.