Linecké koláčiky - bezlepkové (fotorecept)

Autor receptu: zuzka193

30
porcií
60 minút
príprava
15 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Z uvedených surovín vypracujeme cesto. Zabalíme ho do potravinárskej fólie a uložíme do chladničky a necháme aspoň na pol hodiny odležať.
  3. Takto odležané cesto vyvaľkáme na doske na hrúbku 3 mm. Z cesta vykrajujeme ľubovoľné tvary. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 12 - 15 minút v rúre vyhriatej na 170°C. Po upečení necháme vychladnúť.
  4. 1/2 koláčikov natrieme džemom a spojíme s nenatretými koláčikmi. Na záver môžme koláčiky posypať práškovým cukrom.