Limetkový cheesecake

Limetkový cheesecake so škoricovými čipsami

Autor receptu: redakcia

10
porcií

Suroviny

Postup

  1. Korpus: Najemno rozdrvíme sušienky v kuchynskom robote. Potom ich zmiešame s roztopeným maslom a natlačíme na dno tortovej formy. Dáme stuhnúť do chladu.
  2. Krém: Smotanový syr zmiešame s cukrom, kondenzovaným mliekom, kôrou a šťavou z limetiek a všetko dobre spolu vyšľaháme. Na záver pridáme vyšľahanú smotanu a krém navrstvíme na korpus vo forme a zákusok dáme stuhnúť do chladničky.
  3. Škoricové čipsy: Všetky suroviny dobre spolu vyšľaháme a hotovú zmes rovnomerne rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 195 °C 6–8 minút.