Láska na prvý pohľad

Autor receptu: kajusiqq

Milujem rúžovú a milujem maliny,....pochutnajte si aj vy na tomto kvelom osviežujúcom zákusku. Viac receptov: http://kajusiqq.blogspot.sk/

Suroviny

Postup

  1. Venčeky si rozmixujeme a zalejeme maslom pridáme štipku soli a navrstvíme do formy vyloženej papierom na pečenie. Dáme do chladničky a pripravíme si náplň.
  2. Maliny si necháme rozmraziť. Želatínu si necháme napučať. Vyšľaháme si žltky s cukrom do penista(4-5 minút) Tvaroh,ricccotu a citronovu šťavu spolu premiešame. Maliny si popučíme vidličkou, a pridáme k tvarohovej zmesi.
  3. Pridáme trocha farbiva(nemusíme). Tvarohovu zmes pridáme k vaječnej zmesi a prešľaháme. Želatínu si pripravíme podľa návodu a pridáme k nej 2-4 lyžičky malinovej zmesi. Všetko dobre premiešame a dáme na asi 5 minút do chladničky.
  4. Vyšľaháme si tuhý sneh z bielkov a rastlinnú šľahačku. Spojíme. Vyberieme malinovú zmes a primiešame šľahačkovú zmes.
  5. Všetko veľmi dobre premiešame a navrstvíme na venčekový korpus. Dáme do chladničky stuhnúť(2 hodinky) Ozdobíme malinami,mätou a posypeme práškovým cukrom.
  6. Viac fotiek: http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/04/laska-na-prvy-pohlad.html