Langoše
	        Autor receptu: netro
	         
	        
	        Toto je recept na NIE zemiakové langoše.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Na cesto budeme potrebovať hladkú múku, vajce, soľ, kyslú smotanu, mlieko a kvasnice. Všetko spolu zmiešajte. Ak máte možnosť, pomôžte si domácou pekáreňou, tzv. "chlebovačom", a nemusíte sa trápiť ručne. Cesto dajte následne do mikroténového sáčku do chladničny na 24 hodín. 

 - Cesto rozdeľte na menšie časti, ktoré natenko pováľkajte a krátko fritujte z oboch strán. Táto dávka výjde asi na 10 langošov. Popri tom si podľa chuti pretlačte cesnak a zmiešajte s olivovým olejom. 


 - Hotové langoše potrite cesnakovou zmesou, prípadne doplňte kečupom a nastrúhaným syrom. Mmmmmm m!