Langoše
	        Autor receptu: glosterka
	         
	        
	        Recept na langoše, ktoré kysnú v chladničke. Cesto vydrží v chlade 3 dni.
| 		  
				  	  
				  	20-40 porcií  | 
				  	  
				  	70 minút príprava  | 
				  	  
				  	2-3 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Zo surovín vypracujeme cesto vo veľkej miske. Prikryjeme ho väčším mikroténovým sáčkom a dáme ho na 60 minút do chladničky. Cesto rozdelíme na 1/2. Druhú polovicu prikryjeme sáčkom a odložíme do chladničky na druhý alebo ďalší deň.
 - Na pomúčenej doske vyvaľkáme a vytvarujeme bochníčky (ja ich vykrajujem veľkým hrnčekom na 500 ml čaj). 
 - Necháme ich podkysnúť ešte 20 minút.
 - Potom ich ponaťahujeme do tvaru placky-langoša a z obidvoch strán vysmažíme na oleji.
 - Cesnaková pasta:
Cesnak prelisujeme a dobre vymiešame so soľou.
 - Podávame s cesnakovou pastou, s kečupom, strúhaným syrom... ako komu chutí.