Ľahká kakaová roláda

Autor receptu: nataly005

Jesť sladkosti bez hocijakých výčitiek, čo je viac? Samozrejme, že si občas treba dopriať aj to nezdravé, ale na každodennú konzumáciu sú tu práve takéto dezerty! Viac receptov a fotiek nájdete na blogu: www.thenoela.blogspot.com a na Instagrame:https://instagram.com/natalyadameova/

5 minút
príprava
30 minút
na 175 °C

Suroviny

Postup

  1. Bielka oddelíme od žĺtkov. Z bielkov vyšľaháme sneh, pridáme žĺtka, holandské kakao, prášok do pečiva.
  2. Rozotrieme na papier na pečenie a dáme piecť, kým sa cesto "nevysuší".
  3. Počkáme kým cesto vychladne, odlepíme ho z pečiaceho papiera. Potrieme ľubovoľnou plnkou. Ja najčastejšie používam tvaroh s ochuteným jogurtom, alebo džemom, ale môžete použiť aj kokos-je to na vás:). Potom už len klasicky zabalíme ako roládu a dáme ztuhnúť do chladničky :)