Ľadovo-gaštanové košíčky

Autor receptu: danda3

Keďže milujem gaštanové pyré, vymyslela som si tieto košíčky, oproti minulému roku prešli malou úpravou.

50 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na prípravu polevy som použila tieto čokolády, rozlámeme ich a dáme pomaly roztápať do vodného kúpeľa, musela som pridať aj troška tuku, lebo bola veľmi hustá. Minulý rok som použila červené ľadové gaštany a tento som kúpila aj horké v tmavom obale, výber je na vás.
  2. Pripravíme si suroviny na plnku a
  3. pomocou mixéra dobre vyšľaháme.
  4. Na tácku si rozložíme najmenšie košíčky a na ich dno nalejeme za malú lyžičku polevy.
  5. Do špricu alebo vrecka dáme plnku a
  6. nastriekame do košíčkov, nielen na dno, ale pekne do plna.
  7. Nakoniec zalejeme zbytkom polevy, ozdobíme, alebo necháme takéto a dáme stuhnúť. Z tejto dávky mi ich vyšlo okolo 100 ks.