Ľadovo-gaštanové košíčky
Autor receptu: danda3
Keďže milujem gaštanové pyré, vymyslela som si tieto košíčky, oproti minulému roku prešli malou úpravou.
Postup
- Na prípravu polevy som použila tieto čokolády, rozlámeme ich a dáme pomaly roztápať do vodného kúpeľa, musela som pridať aj troška tuku, lebo bola veľmi hustá. Minulý rok som použila červené ľadové gaštany a tento som kúpila aj horké v tmavom obale, výber je na vás.
- Pripravíme si suroviny na plnku a
- pomocou mixéra dobre vyšľaháme.
- Na tácku si rozložíme najmenšie košíčky a na ich dno nalejeme za malú lyžičku polevy.
- Do špricu alebo vrecka dáme plnku a
- nastriekame do košíčkov, nielen na dno, ale pekne do plna.
- Nakoniec zalejeme zbytkom polevy, ozdobíme, alebo necháme takéto a dáme stuhnúť. Z tejto dávky mi ich vyšlo okolo 100 ks.