Labute z odpaľovaného cesta

Autor receptu: danculka

Recept mám od kamarátky, odkial ho má ona to netuším , ja ho pekávam už aspoň 15 rokov.

60 minút
príprava

Postup

  1. Na odpaľované cesto každý má svoj recept,môžete podla svojho.Vodu,tuk,soľ dáme variť a zavaríme do toho múku,stále miešame.Necháme trochu vychladnúť,ešte do teplého všlaháme vajíčka a pomocou vrecka nastriekame na plech tieto tvary.
  2. Upečieme vo vyhriatej rúre do zlata
  3. Porozkrajujeme pampušiky, ako venčeky a vrch ešte na polovicu a plníme krémom,čo sme si medzi tým urobili.Z ingrediencií mlieka, pudingového prášku, cukru sme uvarili puding a do studeného vmiešame rozšlahané maslo a plníme labute ako vidíme na obrázku,dáme krém potom zapichneme dvojky , ako krky a z oboch strán krídla /to je vrch rozrezaný na polovicu / a posypeme práškovým cukrom,krém môže byť aj iný, ako na venčeky, ale mi máme radi tento ,lebo nie je veľmi sladký.
  4. Dobrú chuť!!!!!