Kysnutá cmunda s hovädzím rebierkom
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	50 minút príprava  | 
				  	  
				  	30-40 minút  na 170 °C  | 
 
 Postup- Cibuľu a cesnak nasekáme najemno, pridáme kečup, horčicu, pivo a korenie. Vymiešame hustú marinádu, do ktorej vložíme rebierka a necháme najlepšie cez noc marinovať. Marinované rebierka preložíme na plech s papierom na pečenie a pečieme pri teplote 170 °C.
 - Cmunda: Zmiešaním droždia, cukru, vlažnej vody a hrste múky pripravíme kvások. Zemiaky nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme múku, žĺtky, kvá-sok, prelisovaný cesnak, huby, majorán, soľ, korenie a rascu.
 - Cesto dobre premiešame, vmiešame doň tuhý sneh z bielkov, preložíme na masťou vymastený a strúhankou vysypaný plech a pečieme pri 170 °C.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |