Kvasnicová nátierka (fotorecept) 
	        Autor receptu: tetadena
	         
	        
	        Toto je tradičná teplá pomazánka, ktorú robím deťom. Je veľmi jemná a chuť kvasníc nie 
je výrazná. Pokiaľ vám neprekáža zápach kvasníc v kuchyni, určite pochutí aj ako rýchla 
večera, alebo olovrant.
| 		  
				  	  
				  	2-3 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Na panvicu nalejeme olej, netreba veľa. Rozdrobíme do teplého oleja kvasnice a počkáme kým sa rozpustia.
 - Do rozpustených kvasníc nasypeme strúhanku a trochu ju opražíme.
 - Zalejeme túto zmes mliekom.Vznikne nám niečo ako hrčkavá kaša, ale ak budete dobre miešať, mlieko sa odparí a kaša zostane hladučká. Aby sa nám urobila taká zamatovo hladká kaša, musíme nechať mileko odpariť a opäť trochu doliať a odpariť a doliať až je to úplne hladučké
 - Keď je to asi také ako na prvom obrázku už stačí iba posoliť a pridať vajíčka. Ja to robím z dvojitej dávky, preto ich je tak veľa.
 - Poriadne premiešať a vajíčka upražiť. A potom už iba DOBRÚ CHUŤ. Podávajte s čerstvým chlebom a zeleninkou.