Kuskus na spôsob bryndzových halušiek

Autor receptu: jabath

Ľudia, možno ma vysmejete... dnes som v "núdzovom režime" stvorila nový recept - chutí ako bryndzové halušky... Základ je: mať strašnú chuť na bryndzáky a strašne súrny hlad.... Potom už len totok:

1-100
porcia
4 minút
príprava
1 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zalejete 1 diel kuskusu (+soľ) dvoma dielmi vriacej vody (prevrieť spolu cca 1minútu), kým kus-kus zmäkne (cca 2 - 3 minúty), zmiešate 1 diel bryndze s 1 dielom kyslej smotany....
  2. Slanina nebola (vlastnú nerátam), ale zostali mi zelené fazuľkové struky z obeda, tak som ich k tomu švacla + kúsok paradajky ... hm, aj oči si prišli na svoje. Ešte som vykutrala v špajzi škaredý polotovar zvaný Pražená cibuľka, tak to prišlo vhod ako čerešnička na tortu. Musím vám oznámiť, že (nielen) vďaka hladu to bolo uvarené za 4 minuty, ale zjedené to bolo za dve... Takže poučenie do budúcna: Rob vääääčšie porcie, milá moja!