Kuracie stehná so sušenými paradajkami a zelenými fazuľkami (fotorecept)

Autor receptu: zuzanka1367

3-4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Vykostené kuracie stehná pokrájame na kocky, pásiky...a dáme marinovať do dresingu, peperoncína a cesnaku. Ja som nechala celú noc.
  2. Pripravíme si fazuľky, mäso vyberieme s chladničky, nech sa aklimatizuje...sušené paradajky nakrájame, taktiež aj fazuľky.
  3. Dáme ich pariť do hrnca na 10-15 minút, medzi tým na oleji s paradajok prudšie opečieme mäso a osolíme ho, pridáme paradajky a paradajkovo-bazalkovú omáčku.
  4. zmes spolu krátko povaríme, prípadne ešte dosolíme, alebo pridáme chilli papričky ak si to vaša chuť požaduje, naša si požadovala :-)
  5. Fazuľky sú naparené, mäso hotové, môže sa obedovať...