Kuracie srdiečka so smotanovo-chrenovou omáčkou s knedľou (fotorecept)

Autor receptu: sugina

Tento recept mám od mojej mamy a domáca knedľa k tomu,mňam......

60 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Tak,zamiesim cesto na knedľu:múka,vajce,soľ,kvások.Kým vykysne ideme na srdiečka.Pokrájam ich na malé kúsky a trochu osmažím s cibuľou.Osolím,pridám papriku a chren
  2. Zalejem vodou a dusím asi pol hodinu.Pridám mlieko a nechám zovrieť
  3. Dám zátrepku zo smotany a maizeny,chvíľu povarím kým zhustne
  4. Hotovo,vykysnuté cesto dám na pomúčenú dosku,premiesim a nechám ešte pokysnúť.Vytvorím si knedľu(podľa seba,môže byť aj viac kúskov)a naparím v zakrytom hrnci asi 20minút.A tu je výsledok...po vybratí,ešte horúcu poriadne omastiť olejom
  5. Tak dobrú chuť....