Kuracie soté so zeleninou (fotorecept)
Autor receptu: hajni21
4 porcie |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Na oleji som do sklovista opiekla nakrájanú cibuľu + som pridala štipku cesnaku.
- kuracie prsia som nakrájala na tenké kocky, osolila, okorenila- ml. korenie, štipka vegety, a pridala k cibuľke. Keď je mäsko opečené pridáme zeleninu a necháme chvíľu dusiť.
- Potom pridáme kečup, ml. papriku, korenie, soľ a vodu a necháme variť kým šťava trošku nezhustne. Ja som dochutila ešte worchestrom a sójovou omáčkou.
- Ak chceme mať soté hustejšie môžeme pridať múku na zahustenie.
- S výsledkom som spokojná :)
Podávame s ryžou alebo opečenými zemiakmi.
- Ako vidíte ja som zvolila zemiaky: Mrazené hranolky, keďže som nemala čas na čistenie zemiakov, som vysypala na plech potretý olivovým olejom, poprášila som korením na americké zemiaky, troškou grilovacieho korenia a pri polovici opekania som ešte posypala petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť :)
|