Kuracie soté so zeleninou (fotorecept)

Autor receptu: hajni21

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na oleji som do sklovista opiekla nakrájanú cibuľu + som pridala štipku cesnaku.
  2. kuracie prsia som nakrájala na tenké kocky, osolila, okorenila- ml. korenie, štipka vegety, a pridala k cibuľke. Keď je mäsko opečené pridáme zeleninu a necháme chvíľu dusiť.
  3. Potom pridáme kečup, ml. papriku, korenie, soľ a vodu a necháme variť kým šťava trošku nezhustne. Ja som dochutila ešte worchestrom a sójovou omáčkou.
  4. Ak chceme mať soté hustejšie môžeme pridať múku na zahustenie.
  5. S výsledkom som spokojná :) Podávame s ryžou alebo opečenými zemiakmi.
  6. Ako vidíte ja som zvolila zemiaky: Mrazené hranolky, keďže som nemala čas na čistenie zemiakov, som vysypala na plech potretý olivovým olejom, poprášila som korením na americké zemiaky, troškou grilovacieho korenia a pri polovici opekania som ešte posypala petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť :)