Kuracie rezne na prírodno
Autor receptu: dvorka
Prikladám jednoduchý, rýchly, zdravý a chutný výtvor z kuracieho mäsa, no robievam aj z bravčového, ktoré potom dlhšie grilujem.
2 - 3 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Každú umytú a osušenú polovicu kuracích pŕs som rozkrojila na 3 časti. Grilovaciu panvicu som nechala rozohriať, potom som plameň stiahla.
Jednu stranu mäsa som potrela troškou masti a položila pomastenou stranou na panvicu.
Keď mi mäsko zbelelo na vrchu, otočila som, posolila, posypala korením na divinu a piekla asi 5 minút.
Znova som otočila, posolila posypala červenou mletou paprikou a 2 minúty ešte piekla.
- Pre dietný režim som si upiekla ešte zlatú tekvičku a ako prílohu uhorky s jogurtom.