Kuracie rezne na prírodno

Autor receptu: dvorka

Prikladám jednoduchý, rýchly, zdravý a chutný výtvor z kuracieho mäsa, no robievam aj z bravčového, ktoré potom dlhšie grilujem.

2 - 3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Každú umytú a osušenú polovicu kuracích pŕs som rozkrojila na 3 časti. Grilovaciu panvicu som nechala rozohriať, potom som plameň stiahla. Jednu stranu mäsa som potrela troškou masti a položila pomastenou stranou na panvicu. Keď mi mäsko zbelelo na vrchu, otočila som, posolila, posypala korením na divinu a piekla asi 5 minút. Znova som otočila, posolila posypala červenou mletou paprikou a 2 minúty ešte piekla.
  2. Pre dietný režim som si upiekla ešte zlatú tekvičku a ako prílohu uhorky s jogurtom.