Kuracie prsia s ratatouille

Autor receptu: chutimi

Jednoduché, rýchle a chutné letné jedlo

3
porcie
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Všetky suroviny okrem mäsa pokrájajte na kocky, cesnak na plátky
  2. Na olivovom oleji osmahnite cibuľu s cesnakom. Zvyšné suroviny pridávajte podľa tvrdosti, tzn., paprika, cuketa, baklažán, paradajky. S paprikou už pridajte lístky tymiánu. Dochuťte soľou a čiernym korením a nechajte dusiť
  3. Kuracie prsia rozrežte a roztvorte, ochuťte soľou a korením. Pripravte ich na panvici s trochou oleja (podľa chuti prípadne aj na pare).
  4. ...už len uložiť na tanier a servírovať. Dobrú chuť!
  5. Pred servírovaním môžete do ratatouille primiešať ešte čerstvo nasekané lístky bazalky a petržlenovej vňate.