Kuracie prsia s ratatouille
Autor receptu: chutimi
Jednoduché, rýchle a chutné letné jedlo
3 porcie |
30 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Všetky suroviny okrem mäsa pokrájajte na kocky, cesnak na plátky
- Na olivovom oleji osmahnite cibuľu s cesnakom. Zvyšné suroviny pridávajte podľa tvrdosti, tzn., paprika, cuketa, baklažán, paradajky. S paprikou už pridajte lístky tymiánu. Dochuťte soľou a čiernym korením a nechajte dusiť
- Kuracie prsia rozrežte a roztvorte, ochuťte soľou a korením. Pripravte ich na panvici s trochou oleja (podľa chuti prípadne aj na pare).
- ...už len uložiť na tanier a servírovať. Dobrú chuť!
- Pred servírovaním môžete do ratatouille primiešať ešte čerstvo nasekané lístky bazalky a petržlenovej vňate.